Novosti

Ovde ćete pronaći najnovije vesti i informacije iz sveta računara i tehnologije. Pratite vesti o najnovijim tehnološkim dostignućima, najnovijim uređajima i programima, kao i savete za upotrebu i održavanje računara. Naši članci pokrivaju širok spektar tema, uključujući nove procesore, matične ploče, grafičke kartice, memorijske module, SSD diskove, kao i najnovije softverske aplikacije i operativne sisteme. Uz nas ćete biti u toku sa najnovijim trendovima i dešavanjima u svetu računarske tehnologije. Bez obzira da li ste profesionalac u IT industriji ili jednostavno volite da se igrate sa računarima, naša veb stranica je savršeno mesto za vas.

  • Specijalna ponuda laptopova

    Specijalna ponuda laptopova

    Frog.rs, jedan od vodećih web shopova za IT opremu i tehnologiju, najavljuje posebnu ponudu Dell laptopova. U ovoj ponudi kupci mogu pronaći najnovije modele laptopova po veoma povoljnim cenama.

    Pročitaj više

Besplatna dostava

Besplatna isporuka na kućnu adresu je omogućena za narudžbine u vrednosti preko 15.000 dinara i ukoliko je paket lakši od 5kg.

Sigurna kupovina

Frog.rs je web shop koji nudi širok asortiman proizvoda po povoljnim cenama, a pritom se posebno fokusira na sigurnost svojih kupaca. Kako bi se osigurala sigurna kupovina na Frog web shopu, web stranica zaštićena SSL certifikatom koji šifrira podatke koji se unose prilikom kupovine.

Brza isporuka

Vreme isporuke je obično 1 do 2 dana, ali zavisi od toga kada je izvršena narudžbina, odnosno kada je evidentirana uplata (ukoliko avansno ili virmanski plaćate naručene proizvode).

Tehnička podrška

Frog.rs je web shop koji pruža kvalitetnu tehničku podršku svim svojim kupcima. Tim stručnjaka za podršku kupcima je dostupan pozivom na jedan od sledećih brojeva telefona 011 / 44 59 365 ili 069 / 57 50 555 ili slanjem pošte na sledeći e-mail info@frog.rs.