Način plaćanja

Na raspolaganju su vam:

  • Gotovinsko plaćanje – plaćanjem u gotovini ostvarujete popust koji je na veb sajtu prikazan kroz web cenu.
  • Virmansko plaćanje, tj. plaćanje preko računa;
  • Plaćanje debitnim i kreditnim platnim karticama:Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Dina. U zavisnosti od vrste vaše platne kartice i banke koja ju je izdala, možete koristiti i pogodnost plaćanja na više rata.
  • Kreditno plaćanje plaćanje putem kredita banake. Za spisak banaka sa kojima sarađujemo, uslovima za dobijanje kredita i potrebnoj dokumentaciji molimo Vas da nas kontaktirate na telefon +381 69 57 50 555 ili na mail info@frog.rs

Isporuka robe

Besplatna isporuka na kućnu adresu je omogućena za narudžbine u vrednosti preko 15.000 dinara, a težine do 5kg.

Poručeni proizvodi se nakon potvrde porudžbine od strane naših komercijalista isporučuju na navedenu adresu kurirskom službom sa kojim Frog d.o.o. ima sklopljen Ugovor o saradnji.

Vreme isporuke je obično 1 do 2 dana, ali zavisi od toga kada je izvršena narudžbina, odnosno kada je evidentirana uplata (ukoliko avansno ili virmanski plaćate naručene proizvode).

Na vreme isporuke mogu da utiču faktori kao što su vremenski uslovi na putevima, neradni dani i državni praznici, pa Vas molimo da to imate u vidu kada vršite narudžbinu.

Takođe, ukoliko imate potrebu za brzom isporukom (u toku istog dana ili danas za sutra) molimo Vas da to naglasite u napomeni prilikom naručivanja proizvoda ili kada vas kontaktira naš komercijalista.