Akcije&Popusti

Frog OnLine prodavnica je prodavnica sa stalnim akcijama i promocijama. Svakodnevno nudimo veliki broj proizvoda iz različitih kategorija po sniženim, akcijskim cenama. Ove promocije mogu biti u obliku sniženja cena, besplatne dostave ili poklona uz kupovinu. Promocije često imaju rok trajanja, pa je važno iskoristiti ih dok su dostupne. Kako biste lakše pratili popuste i akcije na sajtu možete se prijaviti i na naš newsletter, putem kojeg ćete biti obavešteni o svim novim promocijama i sniženjima. Pratite naš veb portal i možete uštedeti novac prilikom kupovine i dobiti željeni proizvod po povoljnijoj ceni!

Besplatna dostava

Besplatna isporuka na kućnu adresu je omogućena za narudžbine u vrednosti preko 15.000 dinara i ukoliko je paket lakši od 5kg.

Sigurna kupovina

Frog.rs je web shop koji nudi širok asortiman proizvoda po povoljnim cenama, a pritom se posebno fokusira na sigurnost svojih kupaca. Kako bi se osigurala sigurna kupovina na Frog web shopu, web stranica zaštićena SSL certifikatom koji šifrira podatke koji se unose prilikom kupovine.

Brza isporuka

Vreme isporuke je obično 1 do 2 dana, ali zavisi od toga kada je izvršena narudžbina, odnosno kada je evidentirana uplata (ukoliko avansno ili virmanski plaćate naručene proizvode).

Tehnička podrška

Frog.rs je web shop koji pruža kvalitetnu tehničku podršku svim svojim kupcima. Tim stručnjaka za podršku kupcima je dostupan pozivom na jedan od sledećih brojeva telefona 011 / 44 59 365 ili 069 / 57 50 555 ili slanjem pošte na sledeći e-mail info@frog.rs.