FG usisivač sa kesom FJ 116
FG usisivač sa kesom FJ 116
FG usisivač sa kesom FJ 116

Kategorija: Usisivači

SKU: usi000558A00000

Brand: FG Electronics

FG usisivač sa kesom FJ 116

MP cena:

7.890
RSD

WEB cena:

7.170 RSD

Ušteda:

720 RSD

Cena za kupovinu na rate:

7.890
RSD
  • Besplatna dostava

   Za porudžbine preko 15.000 RSD

   pod uslovom da je paket lakši od 5kg

  • Sigurna kupovina

   Kupujte kod

   proverenog prodavca

  • Brza isporuka

   Očekivani rok otpreme

   1-3 radna dana

  • Tehnička podrška

   Pomoć pri kupovini

   069 57 50 555

   011 445 9365

  Opis proizvoda

  FG usisivač sa kesom FJ 116

   

  Predstavljamo usisivač FJ-116, klasičan model usisivača sa kesom, koji spaja visoku snagu, fleksibilnost i praktičnost u jednom robustnom uređaju. Sa snagom od 2000W, ovaj usisivač obećava temeljno čišćenje svih površina u vašem domu, dok potenciometar, mogućnost rotacije cevi od 360 stepeni, plastična cev, i dodatne četke za male površine doprinose njegovoj svestranosti i lakoći upotrebe.

  Ključne karakteristike i prednosti

  Snaga od 2000W

  Visoka snaga od 2000W osigurava efikasno uklanjanje prašine, mrva i drugih čestica sa podova, tepiha i mebl što usisivač FJ-116 čini pouzdanim alatom za svakodnevno čišćenje.

  Potenciometar

  Potenciometar omogućava prilagođavanje snage usisavanja, što vam daje fleksibilnost da prilagodite usisivač različitim tipovima površina i zadacima čišćenja. Bilo da je reč o nježnom čišćenju zavesa ili temeljnom usisavanju tvrdih podova, možete lako naći idealno podešavanje.

  Mogućnost rotacije cevi od 360 stepeni

  Rotacija cevi od 360 stepeni znatno povećava manevarsku sposobnost usisivača, omogućavajući vam da lako dostignete svaki ugao i prostor u vašem domu. Ova karakteristika čini čišćenje lakšim i efikasnijim, smanjujući potrebu za čestim premeštanjem usisivača.

  Plastična cev

  Lagana plastična cev doprinosi ukupnoj lakoći upotrebe usisivača, čineći ga jednostavnim za rukovanje i manevrisanje tokom čišćenja. Ovo je posebno korisno prilikom čišćenja visokih mesta i stepeništa.

  Dodatne četke za male površine

  Dodatne četke su idealne za čišćenje malih površina i teško dostupnih mesta, kao što su uglovi, ivice, mebl i unutrašnjost automobila. Ove četke omogućavaju detaljno čišćenje, osiguravajući da nijedan deo vašeg doma ne ostane zapostavljen.

  Usisivač FJ-116 je svestran, moćan i praktičan uređaj koji odgovara potrebama savremenog domaćinstva. Zahvaljujući svojoj visokoj snazi, prilagodljivosti i različitim dodacima, ovaj model sa kesom predstavlja izuzetno rešenje za sve vaše potrebe čišćenja. Bez obzira na izazove koje svakodnevno čišćenje može predstavljati, usisivač FJ-116 je spreman da se uhvati u koštac sa njima, čineći vaš dom čistijim, zdravijim i prijatnijim mestom za život. 

  Specifikacije proizvoda

  Deklaracija

  Besplatna dostava

  Besplatna isporuka na kućnu adresu je omogućena za narudžbine u vrednosti preko 15.000 dinara i ukoliko je paket lakši od 5kg.

  Sigurna kupovina

  Frog.rs je web shop koji nudi širok asortiman proizvoda po povoljnim cenama, a pritom se posebno fokusira na sigurnost svojih kupaca. Kako bi se osigurala sigurna kupovina na Frog web shopu, web stranica zaštićena SSL certifikatom koji šifrira podatke koji se unose prilikom kupovine.

  Brza isporuka

  Vreme isporuke je obično 1 do 2 dana, ali zavisi od toga kada je izvršena narudžbina, odnosno kada je evidentirana uplata (ukoliko avansno ili virmanski plaćate naručene proizvode).

  Tehnička podrška

  Frog.rs je web shop koji pruža kvalitetnu tehničku podršku svim svojim kupcima. Tim stručnjaka za podršku kupcima je dostupan pozivom na jedan od sledećih brojeva telefona 011 / 44 59 365 ili 069 / 57 50 555 ili slanjem pošte na sledeći e-mail info@frog.rs.